Silent night…2020

Kerstmis 2020….silent night.

Dit is een eerbetoon aan de mensen die eenzaam of alleen zijn, aan hen die aan de andere kant van de streep of volgens sommigen kloof staan. Voor hen die zich niet laten corrumperen door macht of geld. Voor de mensen die dicht bij zichzelf blijven en houden van zichzelf zodat ze ook van anderen kunnen houden. Voor de mensen die andere levens redden zonder daar iets voor terug te willen of moeten zien. Voor de mensen die zichzelf niet verrijken ten koste van anderen maar het woord altruïsme juist omarmen. Voor de mensen die de verandering van het klimaat niet ontkennen omdat ze dat beter uitkomt maar vechten voor een betere en duurzamere wereld…die vaak bij jezelf begint. Voor hen die andere mensen accepteren zoals ze zijn. Zwart of wit, dik of dun, slim of dom. Voor de mensen die echt door hebben waar dit leven om draait….geven en vergeven in plaats van nemen en haatdragend blijven. Voor de mensen die niet oordelen of vooroordelen maar luisteren en helpen.

De wereld staat in brand en we hebben het nu inmiddels wel door.Sommigen worden ongeduldig en boos, anderen bezinnen en denken na…ontdekken nieuwe dimensies en ontwikkelen zich verder. Reflecteren over wat en hoe we met elkaar een betere wereld kunnen maken. Dat zijn de mensen waar ik dit voor maak. Het is een nostalgisch verlangen naar de winters van vroeger en de gezellige kerstsfeer waarin velen zijn opgegroeid. Nu beleeft de wereld een geïsoleerd bestaan en is de magie vaak verdwenen. Zelfs in een stad als Maastricht. Een stad waar ook ik van ben gaan houden maar nu met ‘gebroken sterrenlicht’.

Ik hoop velen van jullie in 2021 in goede gezondheid te mogen ontmoeten. DEEL AUB ONS WERK OP SOCIALE MEDIA -> KLIK OP DE ICONEN IN DEZE SITE.

Nog een laatste speciale dank aan diegene die mij tot nu toe hebben ondersteund om dit allemaal mogelijk te maken. Geweldig ook om te mogen leren van anderen. Iedere dag weer. Hieronder een speciale dank aan een van mijn ‘online’ teachers (die dat zelf niet weet) waaronder ‘The Great Lebrovski’.;-)

Привет, Андрей, я графический дизайнер, и в более позднем возрасте, отчасти благодаря твоему энтузиазму, я набрался смелости, чтобы познать новое измерение в моей жизни. Мне еще предстоит многому научиться, но, как видите, я уверенно иду. Если вы когда-нибудь захотите сделать что-нибудь вместе … просто позвоните мне. С праздником и здоровым 2021 годом!

С уважением,
Boudewijn Habets

Silent night...2020buroboud
011