Wie zijn wij?

 

BUROBOUD is meer dan 17 jaar een ‘conceptstore’ waar u online al uw ‘boodschappen’ kunt doen. Geen fancy knuffelwanden of mooie woorden maar echte creatieve ideeën. Wij werken onafhankelijk voor al onze opdrachtgevers. U moet denken aan sterke concepten en ideeën die nodig zijn om uw marketing communicatie opvallend te maken.Wij bedenken die samen mét en voor u.

Geen oude wijn in nieuwe zakken maar vernieuwende inspirerende concepten/ideeën die zich onderscheiden. Pure creatie dus. Concepten die balanceren op de grens tussen commercie en kunst. Op de grens van… ‘verbeelding’. Daar zit onze kracht.

In PORTFOLIO kunt u de eindresultaten bekijken. FOTOGRAFIE bevat fotoseries ingedeeld per categorie  Ook ‘designen’ wij muziek en geluidseffecten die kunt u beluisteren in SOUNDDESIGN. De pagina NIEUWS geeft regelmatig updates van het nieuws dat volgens ons origineel, opvallend en anders is. Last but not least creëeren wij in opdracht ook verschillende soorten KUNSTWERKEN (linnen canvas, geborsteld aluminium, speciaal fotopapier, diverse soorten hout, etc) met of zonder lijst. Verkrijgbaar in alle formaten en op aanvraag  te bestellen. De werken worden bovendien aan huis geleverd en indien u dat wenst ook gemonteerd.

Wij vinden het ook leuk als u ons én ons creatieve werk zou willen waarderen. Hoe? Door ons te LIKEN op Instagram, teLIKEN op Facebook‘, te , ‘TWEETEN in Twitterte LINKEN in LinkedIn  of te ‘PINNEN op Pinterest‘. U kunt ook ieder concept afzonderlijk waarderen door in de PORTFOLIO rechtsonder op de bijhorende social media buttons te klikken.

Kom gerust langs in onze winkel. Hij is voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. Wij zijn ook benieuwd naar uw mening. Neem CONTACT op voor een afspraak of bel met +31 6 5537 5447.

De koffie staat klaar.

 

Met vriendelijke groet,

Boudewijn Habets

 

 

 

 

‘Je bent wat je creëert’

WIE ZIJN WIJBB_admin
Translate »