Wie zijn wij?

 

BUROBOUD is in meer dan 17 jaar getransformeerd van een  ‘ontwerpburo’ naar een ‘online conceptstore’. Wij werken nog steeds onafhankelijk én samen met onze opdrachtgevers. Daarvoor ontwikkelen wij originele concepten en ideeën. Geen ‘oude wijn in nieuwe zakken’ maar onderscheidende concepten/ideeën. Pure creatie, zowel online als offline en zowel in 2D en 3D! Concepten die balanceren op de grens tussen commercie en kunst. Op de grens van…’verbeelding’. Dáár zit onze kracht.

U kunt ONLINE bij ons alles op het gebied van marketing communicatie bestellen wat u wenst. Van ‘art direction’ tot en met ‘zoekmachine optimalisatie’. Van ‘bedrijfsidentiteit’ tot en met ‘website’. Van ‘3D animatie’ tot en met ‘video’. Wij leveren het gehele menu van de marcom kaart.Maar dan wel de beste recepten. Hieronder volgen enkele ‘recepten’ van ons MENU’ in de site. Zowel ‘á la carte’ als ‘take away’ is mogelijk. Wij weten zeker dat de smaak u zal bevallen. Bovendien is deze website MEERTALIG. Maar liefst 18 verschillende talen kunt u rechtsonder selecteren. De hele site wordt dan vertaald naar de door u geselecteerde taal. Wij werken voor internationale opdrachtgevers en vinden communicatie in beeld én woord belangrijk. Vandaar deze selectie mogelijkheid in talen.

Ons MENU voor vandaag is:

• Via NIEUWS geeft regelmatig updates van het nieuws dat volgens ons origineel, opvallend en anders is.

•In PORTFOLIO kunt u de eindresultaten bekijken door te klikken op de afbeelding en vooral te ‘liken’, ‘tweeten’ of ‘saven’ wat u aanspreekt.

FOTOGRAFIE bevat fotoseries ingedeeld per categorie. Klik op de gewenste categorie en de serie bijbehorende foto’s. Ook deze kunt u afzonderlijk delen via social media. Dat waarderen wij zeer.

• 3D I CG & VFX zijn onze nieuwste fotorealistische animaties.Voornamelijk fotorealistische 3D computer graphics (CG) en visual effects (VFX) voor de industrie zijn onze specialiteit. (hierbij moet je denken aan 3D animaties en composites zoals leaders, motion graphics, product animaties, logo animaties) In 2021 gaat er zelfs een nieuwe speciale website voor online.

• Ook ‘designen’ wij muziek en soundfx die kunt u beluisteren in SOUNDDESIGN. Wij bewerken, componeren en maken geluidseffecten en muziek voor de industrie.

• Last but not least creëert Boudewijn Habets persoonlijk en in opdracht diverse KUNSTWERKEN (welke zijn ingedeeld naar het medium: linnen canvas, geborsteld aluminium, speciaal fotopapier of diverse soorten hout) met of zonder lijst. Verkrijgbaar in alle formaten en op aanvraag te bestellen. De werken worden aan huis geleverd.

• Wij zijn ook bezig met het maken van een online WINKEL (STORE waarin u de diverse werken van BOUD kunt kopen of aanvragen. Deze zal ook in 2021 online gaan.

• Onze OFFERTE is vrijblijvend en marktconform. Onze kwaliteit en originaliteit staat altijd voorop maar zal in balans zijn met de aangeboden prijs. Onze tarieven variëren van 55 tot 96 euro per uur, afhankelijk van de te verrichten creatieve vaardigheden. De offerte is altijd exclusief btw en in euro’s. Ga naar hoofdmenu OFFERTE of klik hier op Vraag offerte aan per e-mail aan voor de aanvraag van een digitale offerte. U kunt ook hier klikken en ons bellen via +31 6 5537 5447.

Wij vinden het erg fijn als u ons creatieve werk zou willen waarderen. Hoe? Door ons te LIKEN op Instagram, teLIKEN op Facebook‘, TWEETEN in Twitterte LINKEN in LinkedIn  of te ‘PINNEN op Pinterest‘. U kunt ook ieder ontwerp afzonderlijk waarderen door in de PORTFOLIO rechtsonder op een gewenst project (afbeelding)te klikken en vervolgens op de bijhorende social media buttons. Vriendelijk dank voor de moeite!

Wij zijn benieuwd naar uw mening of tips. Neem gerust CONTACT op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn er voor u.

De koffie/thee staat altijd klaar.

 

Met vriendelijke groet,

Boudewijn Habets

 

 

 

 

‘Je bent wat je creëert’

WIE ZIJN WIJBB_admin
ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish