Wie zijn wij?

 

BUROBOUD is in meer dan 17 jaar getransformeerd van een  ‘offline ontwerpburo’ naar een ‘online conceptstore’. Een online winkel met een etalage vol ideeën. Wij werken nog steeds onafhankelijk én samen met diverse opdrachtgevers. BUROBOUD ontwikkelt originele concepten en ideeën voor de consumenten- en ‘business to business’ industrie. Geen ‘oude wijn in nieuwe zakken’ maar onderscheidende concepten/ideeën die we tot in detail voor u uitvoeren. Digitale concepten en ideeën die balanceren op de grens tussen commercie en kunst. Op de grens van…’verbeelding’. Dáár zit onze kracht!

Ons MENU

NIEUWS geeft regelmatig updates van het nieuws dat volgens ons origineel, opvallend en anders is.

PORTFOLIO laat u de uitgevoerde projecten bekijken door te klikken op de afbeelding en daarin verder te kijken. Het wordt zeer op prijs gesteld te ‘liken’, ‘tweeten’ of ‘saven’ wat u aanspreekt. Immers zo zien anderen ook ons werk.

FOTOGRAFIE bevat submenu’s waarop u kunt klikken. Deze fotoseries zijn ingedeeld per categorie. Klik op de gewenste categorie voor de serie bijbehorende foto’s. Deze kunt u ook uitvergroten door op de foto te klikken en dan links en rechts te scrollen met de pijlen. Iedere foto kunt u delen via social media door middel van het eerste icoon boven iedere foto. Dat delen, waarderen wij zeer.

3D I CG & VFX is onze nieuwste specialisatie: 3D animaties en motion graphics. Voornamelijk fotorealistische 3D computer graphics (CGI) met diverse speciale visuele effecten (VFX) zijn hierbij onze specialiteit. (e.g. leaders voor video, motion graphics, product animaties, logo animaties) In 2021 gaat een nieuwe website online.

• Ook ‘designen’ wij muziek en soundfx die kunt u beluisteren in SOUNDDESIGN. Wij bewerken, componeren en maken geluidseffecten en muziek voor de industrie.

• Last but not least creëert Boudewijn Habets persoonlijk en in opdracht diverse KUNSTWERKEN (welke zijn ingedeeld naar het medium: linnen canvas, geborsteld aluminium, speciaal fotopapier of diverse soorten hout) met of zonder lijst. Verkrijgbaar in alle formaten en op aanvraag te bestellen. De werken worden aan huis geleverd.

Wij stellen het op prijs als u ons creatieve werk zou willen waarderen. Hoe? Door ons te LIKEN op Instagram, teLIKEN op Facebook‘, TWEETEN in Twitterte LINKEN in LinkedIn  of te ‘PINNEN op Pinterest‘. U kunt ook ieder ontwerp afzonderlijk waarderen door in de PORTFOLIO rechtsonder op een gewenst project (afbeelding)te klikken en vervolgens op de bijhorende social media buttons. Vriendelijk dank voor de moeite!

Wij zijn benieuwd naar uw mening of tips. Neem gerust CONTACT op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn er voor u.

De koffie/thee staat klaar.

 

Met vriendelijke groet,

Boudewijn Habets

 

 

 

 

‘Je bent wat je creëert’

Wie zijn wij?buroboud
ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanish